De ce o Academie de Sales Management?

SMA este cel mai practic program de dezvoltare comercială care, în 10 zile, lucrează intens la convingerile pe care se sprijină comportamentele esențiale pentru un Management Comercial performant, și cel mai important, produce rezultate.

Sales Management Academy learn icon

Managementul vânzărilor se învață structurat – pe pași

Sales Management Academy Skills Icon

A fi un bun manager de vânzări presupune soft skills, și în egală măsură hard skills

Sales Management Academy Experts Icon

Fiecare sesiune este livrată de un expert Sfera Business cu experiență relevantă în tema facilitată

Sales Management Academy build icon

Ne folosim de atributele unui vânzător pentru a construi un manager performant

Sales Management Academy Neuroscience Icon

Folosim perspectiva unui psiholog de organizație și a unui specialist în neuroștiințe

Sales Management Community Icon

Ne propunem să creăm o comunitate de oameni pasionați de managementul vânzărilor

Mai multe informații

  Cui se ADRESEAZĂ?

  Managerilor de Vânzări Experimentați din companii românești și multinaționale care își propun să valideze propriul model și să afle elemente noi în zona de proces, de leadership dedicat echipelor comerciale, sau de neuroștiințe aplicate;
  Managerilor de Vânzări la început de carieră care își propun să își structureze competențele și abilitățile necesare pentru dezvoltarea profesională;
  High-potentials în departamentele comerciale care se pregătesc pentru preluarea unui nou rol.

  Ce ne DIFERENȚIAZĂ?

  • Abordarea multidisciplinară: Îmbinăm perspectiva vânzătorului experimentat cu știința psihologiei organizaționale aplicate pe procesele importante de managementul echipei. Exersăm modalități de persuasiune care țintesc direct ultima instanță ce ia deciziile de cumpărare: creierul clientului.
  • Măsurăm, evaluăm, cuantificăm: Discuțiile noastre pleacă de la lucruri observabile și evaluabile, sau conduc la concluzii traduse în comportamente și atitudini ce pot fi aplicate imediat.
  • Inovăm și experimentăm noul, permanent: La noi doar denumirea unor concepte este clasică, nu și ceea ce se petrece înăuntrul lor. De la tehnicile de persuasiune avansate, la instrumentele psihometrice și tehnologia neuro.

  Beneficiile SMA

  01.

  CLUBUL MANAGERILOR DE VÂNZĂRI

  Vei face parte dintr-o comunitate de oameni pasionați de managementul vânzărilor, vei întâlni colegi de breaslă cu care vei schimba idei de business valoroase și vei câștiga prieteni cu experiență care te vor ajuta în cariera profesională.

  02.

  EXCELENȚĂ

  Vei beneficia de share de bune practici cu colegii din breaslă, în timp ce vei putea expune problemele cu care te confrunți pentru a găsi împreună soluții de top pentru tine și organizația ta. Vei fi în mijlocul profesioniștilor.

  03.

  DIVERSITATE

  Pentru că a fi un bun manager de vânzări presupune abilități soft și în egală măsură abilități hard; este important să înțelegi perfect liniile dintr-un P&L și cheia de impact, dar nu poți asta fără o echipă pregătită, motivată, angajată și profesionistă.

  04.

  APLICABILITATE

  Peste 20 de exerciții, chestionare și studii de caz. Concrete, reale! De la organizații din România. Programul este orientat către practică, către instrumente concrete cu implementare imediată. Fără povești. Practic.

  05.

  TRAINERI EXPERIMENTAȚI

  Traineri cu o experiență de peste 10 ani în domeniile în care livrează programele Sfera Business, cu sesiuni facilitate în conformitate cu experiența de business precedentă. Module mixate cu concepte validate în practică și în sala de curs.

  Mai multe informații

  ÎNCEPE ASTĂZI DRUMUL TĂU SPRE A FI UN MANAGER DE VÂNZĂRI DE TOP!

  De asemenea, puteți scrie direct la ioana.hincu@sferabusiness.ro

   Dintre clienții noștri

   Temele academiei

   Locație

   Evenimentul se va desfășura offline, la Hotelul Ramada North (str. Daniel Danielopolu nr.44), cu excepția cazului în care situația la nivel global și national nu ne va mai permite acest lucru. În cazul în care este necesar să rămânem în casele noastre, pentru ca participanții și formatorii să fie în siguranță, sesiunile se vor desfășura online, prin Zoom.

   Descărcați prezentarea completă

   Contactează-ne

   Email: ioana.hincu@sferabusiness.ro
   Telefon: +40 759 019 717