Sfera business training consultanta logo

Cum iei decizii ca manager

Business Simulation

Training in-house | Personalizat

Business Simulation

Poți dezvolta abilitățile manageriale în interiorul organizației tale un training în care echipa ta va fi pusă la încercare cu scenarii realiste în care va trebui să analizeze, să se adapteze, să conducă și să depășească 3 crize.

  Scenariul jocului

  Tocmai ai preluat, din poziția de Director General, conducerea unuia dintre cei mai cunoscuți producători la nivel regional. Compania funcționează deja de 6 luni, ai toate utilajele necesare, angajați suficienți pentru nevoile actuale, un istoric financiar (la îndemână) pe baza căruia poți să faci scenarii. Conducerea anterioară a fost concediată. Ai o sarcină grea. Ai în față 24 luni, pe parcursul cărora va trebui să iei decizii, să analizezi impactul. Să conduci compania, cu obiective bine definite.

  progression of online business simulation
  • Conduci o companie. Ai de trecut 3 obstacole, în 3 capitole: o criză generată de lichidități reduse, o criză tehnologică și una a canalelor de vânzare.

  • E musai să te adaptezi. Să înțelegi rapid, să schimbi. Să verifici impactul. Să mergi pe un scenariu, poate pe mai multe. E musai să îți conduci compania; să reziști.

  • Primești mesaje, pe parcursul jocului, de la colegi care te informează despre statusul companiei și despre elemente noi, care pot schimba regulile jocului.

  • Iei decizii în marketing, vânzări, HR, producție, achiziții, administrativ, R&D. Și vezi impactul. Imediat. În statistici extrem de relevante și în situații financiare.

  • Ai atât un knowledge base la care poți face apel pe parcursul jocului, cât și un facilitator cu minim 15 ani de experiență care te sprijină și te ghidează în proces.

  Care sunt obiectivele programului?

  Prin joc, aplici un management de criză la nivelul unei companii virtuale. Vei vedea impactul holistic al deciziilor. Vei putea înțelege interdependența deciziilor la nivel departamental. Poți da faliment, din fericire într-un mediu virtual. Sau poți ajunge la capătul jocului, cu rezultate excepționale și cu mult mai multă experiență. La sfârșit, înveți. Mult. Din orice scenariu.

  Cui se adresează

  • Managerilor din organizații care doresc să își dezvolte competențele de conducere a echipei;
  • Talentelor care sunt pregătite pentru preluarea unui rol nou;
  • Antreprenorilor care își propun să își structureze cunoștințele practice;
  • Managerilor de proces care sunt implicați în proiecte în care colaborează cu alte departamente.

  FAQ

  Acest curs poate fi adaptat pentru echipe mai mult/mai puțin avansate?

  Da. Toate training-urile noastre sunt adaptate companiei care ne angajează serviciile. După ce îți vei manifesta interesul, vom dori să aflăm mai multe despre echipa ta, pentru a putea adapta conținutul și exemplele la nevoile lor concrete.

  Cine este trainerul care va facilita sesiunea?

  Livrarea și facilitarea cursului vor fi asigurate de cel mai potrivit trainer Sfera Business, pentru a oferi participanților cele mai utile, aplicabile și validate concepte, instrumente și tips&tricks, adaptate la nevoile lor specifice.
  Facilitatorii Sfera Business au experiență relevantă atât pe teme precum managementul echipelor și management strategic, cât și în livrarea de training de vânzări, management strategic, managementul echipei de vânzări, managementul performanței.

  Acest curs este oferit online sau offline?

  Ne adaptăm nevoilor tale (și restricțiilor legale și sanitare). Cursurile noastre pot fi livrate 100% online și, prin utilizarea instrumentelor interactive, sondajelor și exercițiilor, ne propunem să oferim aceeași experiență ca și în sala de clasă.

  Care este numărul minim/maxim de participanți?

  Ideal ar fi să avem un grup de 12-16 participanți, pentru a asigura un nivel de interactivitate cât mai mare.

  Nu rata oportunitatea!

  Preț: 2900€ 

  la care se adaugă costul pentru utilizarea jocului de business, diferit în funcție de numărul de echipe participante

  *Sume la care se adaugă TVA
  *Grupe de 12 – 16 participanți

  Contactează-ne! Dacă ai nevoie de orice alte informații, așteptăm să ne scrii la office@sferabusiness.ro.

  CONTACTEAZĂ-NE PENTRU A BENEFICIA DE REDUCERE