SENIOR TRAINER & CONSULTANT

Cristian este consultant cu peste 15 ani de experienta in proiecte de management, vanzari si servicii pentru clienti. In calitate de Trainer, colaboreaza cu echipele de conducere pentru a imbunatati eficacitatea proceselor de gestionare a performantelor si a leadership-ului. Ajuta echipele de vanzari sa defineasca si sa atinga indicatorii cheie de performanta (KPI-uri) si obiectivele de afaceri, avand in acelasi timp expertiza in managementul evaluarii abilitatilor si metodologii de formare.

A fost implicat in diverse proiecte relevante, inclusiv:
Academia de Vanzari – Clientul pe Primul Loc: Facilitarea sesiunilor de formare si consiliere pentru agentii de vanzari, desfasurarea de ateliere cu managerii de echipa pentru implementarea schimbarilor de comportament.
Academia de Management: Crearea si sustinerea sesiunilor de formare special concepute pentru managerii de nivel mediu si seniori pentru a coordona eficient echipele de vanzari.
Transformarea Vanzarilor: Facilitarea sesiunilor de formare privind vanzarile consultative, standardele de lucru si strategiile de urmarire, inclusiv implementarea practica.

Cristian este certificat de Kahler Communication in Process Communication Model si de Franklin Covey Co. in Cele 7 Obiceiuri ale Oamenilor Eficienti.

Cristian Toaxen Trainer Sales Management Academy

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment