Sfera business training consultanta logo

Despre noi

Înțelegem industria, business-ul, nevoile clientului și cum să definim performanța. Adaptăm materialele. De fiecare dată.
0
+
Participanți la training-uri
0
+
Sesiune livrate
0
+
Clienți din 8 industrii
0
+
Ore Livrate

Training. Mentoring. Coaching. Dezvoltare profesională.

Suntem o companie de training și consultanță axată pe oferirea de soluții practice, de impact, în vânzări și management.

Suntem convinși că în lucrul cu clienții noștri, putem găsi soluții strategice pentru problemele care îi împiedică de la atingerea creșterii dorite.

Aplicabilitatea programelor noastre de dezvoltare. Asta ne preocupă cel mai intens! Combinăm experiența relevantă în business a consultanților noștri cu conceptele academice și instrumente de măsurare, în cel mai interactiv mod cu putință. În toate tipurile de intervenții!

Lucruri în care credem

 • Experiență demonstrată

  Credem cu tărie în necesitatea experienței relevante a facilitatorului și a constructorului de program. Construim proiecte aplicate care pot produce efecte imediat.
 • Pasiune

  Fiecare proiect și fiecare client devine o parte din noi. Lucrăm alături de echipele de management cu entuziasm și cu dorința de reușită. Ne place ceea ce facem. Și acest lucru se vede de fiecare dată.
 • Excelență

  Nu ne plac jumătățile de măsură. Ne perfecționăm permanent, pentru un grad ridicat de înțelegere și cunoaștere. Livrăm cel puțin ceea ce promitem. Întotdeauna.

 • Respect

  Clienții noștri merită tot ce putem da mai bun. Tratăm cu onestitate și rigurozitate fiecare program. Ne simțim parte din organizație și lucrăm împreună. Ne bucurăm împreună de succesul lor. Din suflet.

 • Inovație

  Integrăm permanent cele mai noi descoperiri ale procesului de învățare experiențială. Folosim în proiecte simulări de business, folosim instrumente avansate de neuroștiințe și evaluări psihometrice adaptate locului. Suntem în pas cu dinamica vremurilor. Și uneori înaintea acesteia.

Echipa noastră

Catalin Stancu Sfera Business

MANAGING PARTNER, SENIOR TRAINER & CONSULTANT

Florin Glinta Trainer Psiholog Sfera

PSIHOLOG, SENIOR TRAINER & CONSULTANT

Adriana González Gil Sfera Business

HEAD OF NEUROMARKETING RESEARCH

Cristian Toaxen Trainer Sales Management Academy

SENIOR TRAINER & CONSULTANT

TEAMBUILDING MANAGER, TRAINER & CONSULTANT