Vânzări și customer experience

Sales & customer experience

Custom Trainings

Programe de training personalizate

Online și offline

timeline_pre_loader

Category Management și Merchandising, performanță prin diferențiere

Metode de dezvoltare a categoriei, pași de proces pentru integrarea strategiei comerciantului în strategia proprie, reguli de merchandising și instrumente de măsurare la raft.

Simplitate și autenticitate în procesul de vânzări pentru call-centers

Dezvoltă abilitățile de vânzare, persuasiune, identificarea oportunităților de vânzare, schimbarea mentalității de vânzător tradițional, comunicarea eficientă și autentică.

Vânzare și persuasiune la telefon

Integrarea și dezvoltarea abilităților de comunicare și persuasiune în procesul de vânzare, cele 6 stagii ale procesului de vânzare, înțelegerea mesajului din spatele unei obiecții și depășirea acesteia, pregătirea procesului de vânzare înainte de orice contact și obiectivul meu.

Vânzări, Negociere și Influențare

Un seminar diferit. Aplicat, cu foarte multe exemple reale. Dărâmă mituri și pune la colț poveștile vechi, neaplicabile. Concepte noi, tehnici de influențare și neuroștiință aplicată. De neratat!

Finance for commercials; de la adaos commercial la gross margin; utilizarea liniilor din P&L

Competențe esențiale utilizabile în managementul comercial, livrat de un Director Comercial. Doar ce îți folosește cu adevărat, explicat în limbajul oamenilor de vânzări!

Însușirea și consolidarea procesului de vânzare B2B

Ce este diferit în vânzarea B2B; Punctele cheie care pot arunca în aer un proces; despre pași concreți de acțiune și punere în aplicare la nivelul echipei de vânzări!

Alte arii de training