Remote work - Noua Realitate

Remote work - Noua Realitate

Custom trainings

Programe de training personalizate

Online și offline

Remote meetings - tips and tricks pentru sedinte eficiente pe Zoom

Ce se schimbă în ședințele online și care sunt cele mai eficiente căi pe care organizațiile le-au găsit în noul context al întâlnirilor; facilitare, share de best practice, studii de caz.

Offline era mai simplu! Evaluarea performanței pentru echipe care lucrează la distanță

Incertitudinea dată de lipsa unei proximități fizice față de echipa de lucru. Monitorizarea de la distanță; management pe bază de obiective și construirea de ancore de performanță evaluabile chiar și când nu pot să îmi observ angajații.

Feedback, coaching și delegare pentru echipele ce interacționează online

Un curs pentru managerii experimentați, pentru care bunele practici din mediul clasic necesită ajustări. Ce modific în feedback și coaching, care sunt punctele la care e necesar să am grijă. Pot delega la distanță fără să afectez angajamentul?

Cele mai bune practici în motivarea echipelor conduse de la distanță

Cum se aplică modelul lui Deci și Ryan în online și de ce digitalizarea nu face decât să accelereze procese existente deja. Teoriile motivaționale în noul context.

Managementul stresului în vreme de criză – cât de mult controlăm situația?

Mecanismul formării stresului – în loc de amenințări de viață și de moarte, butoane sensibile care ne fac să reacționăm intens. Rolul decizional pe care îl am în a determina cât de mult stres resimt. Cum îmi cresc resursele pentru a putea gestiona eficient presiunea la care sunt supus. Trucuri rapide pentru a mă readuce în control aici și acum, în reacția la stres. Eu ca sursă de stres pentru ceilalți – comunicarea non-violentă pentru transmiterea mesajelor incomode.

Managementul la distanță al echipelor de vânzări

Unul dintre cele mai practice programe Sfera Business. Instrumente de lucru pentru conducerea la distanță. Obiective, indicatori, ședințe, elemente de comunicare. Ghid de utilizare.

Alte arii de training