Online Training

Sesiuni dinamice adaptate pentru fiecare client, cu cele mai bune instrumente, pentru o interactivitate crescută.

Online Training

Sesiuni dinamice adaptate pentru fiecare client, cu cele mai bune instrumente, pentru o interactivitate crescută.

Interactive. Applicable. Engaging

Combinăm cele mai bune cursuri offline ale noastre cu cele mai actuale tehnologii, pentru a-ți oferi training-uri interactive, pline de activități, de exemple și cazuri reale. Aducem în clasele virtuale traineri cu mare experiență, din România și Spania, pentru a oferi următoarele cursuri:

timeline_pre_loader
Livrat de Cătălin Stancu

De la strategic la operațional. Modelul Sfera Business de facilitare a ședințelor

Translație în strategic/ tactic/ operațional, tehnici concrete de facilitare pentru creșterea eficienței și a angajamentului participanților. Reconstruit pentru managementul remote al echipelor.

Abilități esențiale de feedback. Pașii concreți în procesul de delegare

Cum să dai un feedback eficient pentru performanță. Responsabilizare, etape, factori cheie pentru o delegare eficientă. Tips and tricks.
Livrat de Florin Glință

Offline era mai simplu! Evaluarea performanței pentru echipe care lucrează la distanță

Abordare și instrumente adaptate pentru evaluarea performanței și intervenții de dezvoltare în echipele conduse de la distanță.

Feedback, coaching și delegare pentru echipele ce interacționează online

Asemănări, deosebiri: cum utilizăm adecvat fiecare dintre aceste instrumente pentru contexte de dezvoltare; jocuri de rol cu exersarea de tehnici diverse și deprinderea artei de a adresa întrebări meșteșugite în coaching.

Emoții, actori și interacțiuni în schimbarea organizațională. Ești pregătit?

Gestionarea schimbării din perspectiva individuală, și managementul procesului din perspectiva organizațională; construirea și comunicarea unei schimbări organizaționale reale.

Cele mai bune practici în motivarea echipelor conduse de la distanță

Tehnici esențiale de auto-motivare atunci când pare că ai rămas singur; eliminarea blocajelor, abordarea factorilor contextuali care generează motivare, instrumente de motivare în situații reale de business.

Managementul stresului în vreme de criză – cât de mult controlăm situația?

Resurse interne și răspunsuri care ajută la gestionarea presiunii când nu ai de ales; cât de bine reacționez? Autoevaluarea propriului stil de a răspunde la stres; surse tipice de stres ocupațional și strategii practice de gestionare mai eficientă.
Livrat de Pablo Ferreirós Bennett

How to sell to the brain

„How to sell to the brain” este o oportunitate excelentă pentru companii să înțeleagă profund modul în care creierul uman funcționează din punctul de vedere al marketingului și al afacerilor, dar și prin faptul că încearcă să înțeleagă și să prevadă comportamentul consumatorului, de exemplu, să-i placă un anumit brand, să cumpere sau nu un produs, etc.

Negotiation can be easy… (if you know how to)

În curând
Livrat de Adriana González Gil

Neuroscience principles applied to online business optimization

The way we understand online business and the metrics we have used so far are only useful to determine how people behave, but give no insight on why they behave like that. With the help of neuroscience we can understand and influence that behaviour like never before, and optimize online actions scientifically.

Online nu trebuie să însemne “la distanță”

Utilizăm multe instrumente disponible în mediul online pentru a ne asigura de interacțiune, de lucrul în echipe mici în cadrul proiectelor colaborative și tot ce ai nevoie pentru un angajament crescut și pentru sprijinirea adoptării conceptelor.

Zoom Logo

Permite construcția interacțiunilor unu la unu și a facilitării clasice, crearea camerelor virtuale private, share-ul prezentărilor și al fișierelor, utilizarea flipchart-ului virtual și încurajarea discuțiilor între participanți.

Menti Logo

Instrument care ne sprijină în construirea prezentărilor interactive și în construcția de scurte chestionare utilizate punctual. În calitate de facilitator poți afla rapid așteptări, opinii pe subiecte generate, nevoi de dezvoltare de urmărit în program.

Mural logo

Instrument online de design thinking care permite echipelor să colaboreze virtual pe conținut vizual. Permite scriere, desenare și organizarea ideilor într-un spațiu virtual menit să faciliteze retenția conceptelor.

Google Drive Logo

Participanții lucrează pe conținut share-uit, în echipe, în paralel. Pot lucra pe orice fel de document (prezentare, fișiere Excel, conținut vizual) necesar pentru activitățile individuale sau de grup.

Trainerii

Catalin Stancu Sfera Business

MANAGING PARTNER, SENIOR TRAINER & CONSULTANT

Află mai multe detalii
Florin Glinta Trainer Psiholog Sfera

PSIHOLOG, SENIOR TRAINER & CONSULTANT

Află mai multe detalii
Adriana González Gil Sfera Business

HEAD OF NEUROMARKETING RESEARCH

Află mai multe detalii

Alte opțiuni de dezvoltare profesională

 • Webinarii

  „Pilule de învățare”, scurte, livrate online de experți din mai multe țări, pentru dezvoltarea unor competențe de business specifice.

 • Simulări de Business Online

  Îți aplici cunoștințele într-o serie de scenarii digitale. Iei decizii ca în lumea reală și înveți din consecințe.

 • Cursuri Open

  Pe lângă cursurile personalizate, avem și sesiuni open pe subiecte, precum Key Account Management și Neuroscience.

 • Training

  Utilizăm cele mai noi și relevante cunoștințe pe care ni le oferă știința și domeniul academic, în ariile în care activăm, pentru a obține maxim de eficiență și performanță.