HEAD OF NEUROMARKETING RESEARCH

Adriana González Gil vine din Venezuela și este expert în Marketing și Neuromarketing, având o experiență relevantă acumulată în Spania.

Experiența Adrianei include design editorial pentru mass media, în Venezuela, dezvoltarea identității vizuale pentru companii din Spania, precum și activitatea de cercetător și profesor la Universitatea Politehnica din Valencia (Spania), unde fost implicată în proiecte de consultanță pentru diverse branduri din industrii precum fashion, cosmetice și fotbal profesionist (prima divizie spaniolă).

La Universitatea din Valencia a predat cursuri de Biometrie și Comunicare Vizuală studenților masteranzi de la următoarele specializări: Applied Neuromarketing, Marketing & Business Communication Management, Marketing & Digital Communication.

Adriana a absolvit Mass Communication, la Universitatea Centrală din Venezuela, unde a lucrat, de asemenea, ca profesor de Visual Communication, înainte de a se muta în Europa. În Spania, a absolvit Masterul de Global Marketing la Universitatea Camilo José Cela, și apoi un Master în Marketing & Business Communication, cu focus pe Neuromarketing, la Universitatea Politehnica din Valencia.

Adriana conduce laboratorul de cercetare de Neuromarketing.

Adriana González Gil Sfera Business