TRAINER COLABORATOR

Sorina este Senior Trainer, Coach & Consultant la Sfera Business. Are peste 10 ani de experienta in strategie, management si implementarea de procese de HR pentru organizatii de succes, cu o dezvoltare rapida. 

Este licentiata si master in Psihologie, este Coach Transformational  (ICF – Federatia Internationala de Coaching) si Coach Neuromindfulness (Institutul de Neuromindfulness). 

Sorina este trainer acreditat ANC (CNFPA), consultant Symphonia Leadership (Programul International Flawless Consulting) si trainer #Iamremarkable, sprijinind incluziunea si initiativele de auto-promovare. Are o experienta vasta in coordonarea si implementarea proceselor de dezvoltare pentru oameni, business-uri si ONG-uri, in organizatii precum: OLX Group, Deloitte ERDC, ING International Tech Hub, Rinf Tech, ASPSE (Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei).  

In plus, are o experienta bogata in proiectarea si facilitarea  experientelor de invatare pentru echipe locale si internationale. Nu in ultimul rand, Sorina investeste constant o parte din timpul ei ca Voluntar in proiecte pentru Educatie.

Sorina Priceputu Trainer Sfera Business

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment